Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Aaplus Bilsyn

Applus Bilsyn: Nemme og bekvemme bilsyn i Danmark

Nyt samarbejde mellem Applus Bilsyn og Google gør bilsyn endnu lettere

Applus Bilsyn lancerer ny webservice for nem og hurtig booking af bilsyn

Applus Bilsyn, Danmarks førende virksomhed inden for køretøjsinspektion, har lanceret en ny webservice, der gør det nemt og bekvemt at bestille bilsyn. I samarbejde med Google kan bilister nu nemt finde den nærmeste Applus Bilsyn- synshal og booke en tid direkte online.

Med over 131 synshaller fordelt over hele Danmark tilbyder Applus Bilsyn bilister en bred vifte af inspektionsmuligheder. Den nye webservice giver bilister mulighed for at finde den nærmeste synshal, vælge en passende tid og bestille en syn online. Det er enkelt og bekvemt, og det sparer bilister tid og besvær.

"Vi er glade for at kunne lancere denne nye webservice i samarbejde med Google," siger Michael Kristensen, direktør for Applus Bilsyn. "Det er et vigtigt skridt i vores bestræbelser på at gøre det så nemt og bekvemt som muligt for bilister at få synet deres biler. Med denne nye service kan bilister booke et syn på få minutter, og de kan være sikre på, at deres bil bliver inspiceret af vores dygtige teknikere på en synshal i nærheden af dem."


Comments